Heerlijk 3-gangen diner van de chef bij restaurant Koetjes en Kalfjes op de Zuidas

Overdag tref je hier gasten uit de zakenwereld; ‘s avonds is het een romantische plek om samen de geneugten des levens te delen en heerlijke spijzen tot je te nemen. Restaurant Koetjes en Kalfjes op de Zuidas is een toplocatie met internationale allure.

Ontdek deze fijne plek en geniet van een 3-gangendiner van de chef voor maar € 24!

 

Je kunt het over koetjes en kalfjes hebben, maar het gelijknamige restaurant leent zich uitstekend voor een wat diepgaander gesprek. Bovendien biedt de kaart alleen al stof tot nadenken, want hier tref je een palet aan heerlijkheden.

Bekijk hier alvast de menukaart van Koetjes en Kalfjes om een indruk te krijgen. De menukaart wisselt per seizoen en de gerechten kunnen daarom afwijken tijdens uw bezoek. Begin bijvoorbeeld met lauwwarme tomatenbouillon met kingkrab en gegrilde slibtongfilet of ga voor een carpaccio van de runderlende. Vervolg het diner met krokant gebakken eendenborst of op de huid gebakken zalmfilet met gamba’s en tagliatelli. Je kan ook gaan voor een gegrilde entrecôte met fritot van uit of ravioli van de “Pasta Fabriek” gevuld met snijbiet en ricotta met chorizo. Sluit het diner af met één van de heerlijke dessert zoals, een Chocolade Delight of Tiramisu met pistache ijs en koffie-caramel siroop.

‘Koetjes’ maakt deel uit van een keten van acht restaurants verdeeld over de Randstad en is gelieerd aan het befaamde restaurant De Beukenhof in Oegstgeest.

Naar de DEAL >>>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s