Fashion boetiek Gentlemen’s Place is al even te vinden op de Zuidas en breidt de service nu uit! Want mannen kunnen vanaf vandaag een afspraak maken om op ieder gewenst moment van de dag te komen shoppen – en dat kun je letterlijk nemen.

Last minute, 24 uur per dag, in slechts enkele minuten een complete business of casual look scoren voor de feestdagen of die ene speciale gebeurtenis? Het is allemaal geen probleem!

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

 

Gentlemen’s Place speelt in op de wensen en behoeften van de mannelijke consument en biedt om die reden zestien volledig aangeklede paspoppen aan met als motto: ‘See how you can be’. Zowel offline als online zorgen de paspoppen voor de overzichtelijke customer journey. In de fashion boetiek koop je jouw ‘signature look’ gewoon van de pop.

Gecombineerd met persoonlijke aandacht, paskamers van 4 m2 en een open bar in de winkel wordt een compleet nieuwe zintuigelijke mannenbeleving gecreëerd. Muziek, cocktails, hapjes en subtiele geurbeleving zorgen voor een toegankelijke ‘mancave’ op de Zuidas, waardoor shoppen ineens een stuk minder vervelend wordt. Naast de ultieme shopbeleving kan je bij Gentlemen’s Place terecht voor maandelijks terugkerende, inspirerende events.

Arnold Schönberglaan 7
1082MJ Amsterdam
gentlemensplace.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s