Op zondag 12 juni staat de achtste editie van de Zuidas Run gepland. Het sociale en sportieve karakter van het evenement is verder benadrukt met de ‘Battle of Professions’. De Zuidas Run is een hardloopevenement met een veelzijdig karakter. Netwerken, gezondheid en het goede doel zijn van belang in 2016.

I is not in team
Open deuren in de business: Samen sta je sterker en I is not in team. Iedere manager gooit de uitspraken over tafel. Bewijs het nu! De Zuidas Run is hét moment om samen met collega’s en relaties te lopen in één team. Vergeet de dagelijkse sleur op kantoor in ellenlange meetings en kom samen.

Healthy just got easier
Is het lopen naar de volgende meeting de enige beweging die je krijgt op een dag? Kom uit de kantoorstoel en loop de Zuidas Run 2016. Bereid je voor op de Zuidas Run met unieke tips van onze trainers en sla een nieuwe weg in. De healthy way.

015_IMG_5157-500x350

Give back to community
Corporate responsibility, iedereen roept het maar wie doet het? Draag je steentje bij en steun het goede doel. Geef in je inschrijving een vrijwillige bijdrage op voor het goede doel van 2016: VUmc.
Kortom, ‘Join the Battle’ van de Zuidas en loop samen met collega’s en relaties samen!

Bron: http://www.zuidasrun.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s