Bij Summertime zit je te midden in een Internationaal zakencentrum én woonlocatie in opkomst. Nieuwe winkels, horeca, scholen, sportcentra: de Zuidas bruist. Op 20 minuten fietsen van de Amsterdamse binnenstad. Binnen 6 minuten op Schiphol met de trein. En werkt u in Zuidas, dan bent u dus zo thuis. Hoe ‘easy’ kan het leven zijn?

Bij Summertime heb je de keuze uit meer dan 120 verschillende woningtypes, variërend in oppervlakte van 60,5 tot 99 m2. Een complete badkamer en een luxe keuken zitten er altijd al in.

index

Open Huis op de Dag van de Bouw 4 juni

Graag nodigen wij jou uit op zaterdag 4 juni a.s. van 10:00 tot 16:00 uur voor de Dag van de Bouw. Op deze dag kun je op jouw gemak Summertime komen bekijken en sommige woningen komen bezichtigen. Plus de sfeer van Summertime in het businesshart van Amsterdam (Zuidas) komen bekijken en proeven.

De makelaars ontvangen u graag en kunnen je voorzien van meer informatie over de beschikbare woningen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Locatie: Gustav Mahlerlaan 637, Amsterdam

Bereikbaarheid Summertime
Voor buggy’s, rolstoelen en dergelijke is de bouwplaats helaas niet toegankelijk. Kinderen mogen enkel onder begeleiding van hun ouders/begeleiders de bouwplaats betreden. Natuurlijk wordt de bouwplaats zo goed als mogelijk opgeruimd. Toch vragen wij je stevige schoenen aan te doen en binnen het afgezette gebied te blijven. Je betreedt de bouwplaats op eigen risico.

Helaas is op de bouwlocatie geen parkeerruimte beschikbaar. Je kunt (betaald) parkeren in de directe omgeving en in parkeergarage Mahler (Claude Debussylaan 42). Wij raden u echter aan gebruik te maken van het openbaar vervoer.

jkkghghg

Meer weten over dit project?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de bouw en omgeving? Bekijk en like dan ook onze Facebookpagina.

Voor meer informatie over dit prachtige complex Summertime bekijk dan de website of laat hier jouw gegevens achter en download de brochure. Je komt terecht is een beveiligde persoonlijke omgeving. Als je een persoonlijke toelichting op het verhuurproces en over de woningen wilt, neem dan gerust contact op met Actys Wonen, via 020 540 5680 of mail naar amsterdam@actyswonen.nl.

Bron: Actys Wonen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s