Nu nog een betonnen kelderruimte met grootse plannen, maar Limon op de Zuidas zit wel degelijk in de race om de hotste borrelspot in het zakendistrict te worden.

Gasten bij Limon werden bij de pre-party getrakteerd op frisse deuntjes, workshops en live entertainment. Niet de minste partners hebben zich gemeld met het oog op een prettige samenwerking: BBQ’s van Green Egg, heerlijke biertjes van Warsteiner, Fritz-Kola, verfijnde bubbels van Billecart-Salmon en voor diegenen met mixed feelings onder ons: Copperhead Gin. Captein Productions leverde getalenteerde hostessen aan, die koude versnaperingen in luttele seconden voor je naar wens serveerden.

Voor diegenen die tijdens de pre-party de smaak te pakken kregen en meer verlangen of diegenen die het helaas hebben moeten missen: niet getreurd. Limon is druk in de weer met de verbouwing en in juni is Culi Amsterdam alweer uitgenodigd – wij hopen jullie daar allemaal te zien in jullie mooiste, culinair en zomers afgestemde outfit voor frisse drankjes en heerlijke hapjes – de Zuidas weet niet wat haar te wachten staat!

Limon Amsterdam
Adres: Gustav Mahlerplein 222
Buurt: Amsterdam Zuid

Bron: culi-amsterdam.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s