Een borrel in het teken van het EK Voetbal: welkom op das große Wir-Sind-Nicht-Dabei Fest! Vrijdag 10 juni gaat de boeken in als een droevige dag; het is de start van het EK2016 in Frankrijk, waar onze elf voor het eerst in lange tijd niet bij zijn. Omdat we op Strandzuid wel van een borreltje houden, zenden we de Openingsceremonie en wedstrijd uit en maken we er alsnog een voetbalfeest van.


Naast de ceremonie en de wedstrijd verzorgen we een aantal te gekke gimmicks in het teken van ‘onze’ sport. Uiteraard als aanvulling op het smakelijke standaardrecept van onze Bierborrels: DJ Nico en zijn onnavolgbare silent disco, bitterballen, tafelvoetbaltoernooi, DJ Ramon en zijn legendarische dance classics en bier. Heel. Veel. Bier.

Voor het leggen van een goede bodem hebben we verschillende opties. In het restaurant serveren we een arrangement voor 24,50 euro per persoon. Dit bestaat uit een Arabisch borrelplankje, een hamburger (met friet en salade) en een kannetje sangria. Reserveren is mogelijk tot 18:30 uur en kan via www.strand-zuid.nl. Hiernaast kun je in het foodcourt tot laat terecht voor een snack of snelle hap.

Let op: na 21:00 uur geen bootverkeer meer mogelijk van en naar Strandzuid. Het is geen enkel probleem je boot bij ons te laten overnachten.

Bron: StrandZuid

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s