Voormalig toppokeraar en goede vriend staan aan het hoofd van sap-imperium: Noah Boeken (35) en Guus Benning (30) vormen samen de Juicebrothers.

Het gaat lekker met deze boys. Ze zitten al op vijf plekken in de stad en in augustus volgt een vestiging op de Zuidas: ze worden de entree van de nieuwe gym van Club Sportive, lekkere binnenkomer dus. Het zijn geen echte broers. Of toch ook wel, lacht het sapduo. „Brothers in juice, not in blood… Klinkt best goed, toch?”

Ze waren een van de eersten in Amsterdam met cold pressed juices en het begon eigenlijk allemaal een jaar of vijf geleden al in de Jimmy Woo, waar Guus achter en Noah voor de bar stond. Een vriendschap werd geboren en in de zomer van 2013 zaten ze samen op een bootje te praten over ‘wat te gaan doen’. Guus had net zijn bul arbeids- en organisatie psychologie op zak en Noah vloog de hele wereld over om met zijn pokerface, goede kaarten („en geluk”) zo veel mogelijk geld binnen te pokeren. Iets wat hem vaak lukte en hij behoorde dan ook tot de absolute pokertop, zeker voor Nederlandse begrippen.

Het waren mooie tijden, maar allebei voelden ze dat dit het nog niet was. In hun eerste en flagshipstore aan de Van Woustraat vertellen ze over hun ‘koude persavontuur’, terwijl barjongen Thijs iedereen voorziet van shotjes. Geen wodka of tequila hier, maar Dutch Spice -héét!- en Dragon’s Breath. „Die naam heb ik verzonnen”, licht Noah toe. „Ik had eerst Dragon’s Blood in mijn hoofd, maar dat klonk zo heftig.” De smaak is dat in elk geval wel, alsof je een slok pure gezondheid adt. Nog wat happen uit de ‘Açai Bowl’ dan, een soort superbowl vol pitjes, zaden en fruit. Het is een van de bestsellers en ‘de verslaving’ van Noah. Hij veegt zijn mond met een tevreden gezicht af, „ik blijf hier van dooreten, man.”

Bron: Metro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s