Vastgoedjournaal is op zoek naar het beste nieuwbouwproject in de woningmarkt van de Metropoolregio Amsterdam. Het beste koopproject, het beste huurproject en het beste gemengde project! Onze lezers nomineerden massaal. U kunt nu stemmen! 

De woningmarkt in de regio rondom Amsterdam kampt met de nodige uitdagingen. Maar die uitdagingen bieden ook veel kansen! Vastgoedjournaal is op zoek naar de beste nieuwbouwprojecten in de woningmarkt van de Metropoolregio Amsterdam. Het beste koopproject, het beste huurproject en de beste mix van die twee! Welke vindt u de beste projecten van de regio?

De lezers van Vastgoedjournaal nomineerden massaal prachtige projecten. Welke projecten van deze indrukwekkende lijst vindt u eruit springen? Laat het ons weten door uw stem uit te brengen!

Vastgoedjournaal wil graag weten welk projecten u bijzonder vindt! We reiken drie awards uit: één voor het beste project in de koopmarkt en één voor het beste project in de huurmarkt en één voor het beste project dat koop- en huur verenigt.

Op basis van uw stemmen, stelt onze redactie een shortlist op. Tijdens het congresWoningmarkt Metropoolregio Amsterdam op 21 juni zullen de prijzen worden uitgereikt. De bezoekers van dit congres mogen bepalen welke projecten uit de shortlist naar huis mogen gaan met de titel Beste Nieuwbouwwoningprojecten van de Metropoolregio Amsterdam.

U kunt HIER stemmen bij Vastgoedjournaal!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s