Een betere wereld begint bij jezelf en yoga kan daarbij helpen. Daarom hebben de Verenigde Naties 21 juni uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Wereldwijd zijn er deze dag duizenden yoga evenementen en ook Nederland doet dit jaar weer mee. De website yoga-dag.nl biedt een overzicht van de meer dan 30 yoga events die 21 juni plaatsvinden in ons land. Yoga is wereldwijd een van de snelst groeiende sporten met in Nederland al meer dan 600.000 beoefenaars. Echter biedt de Zuidas het enige business yoga event van heel Nederland.

Op de Zuidas doen we ook mee! Hello Zuidas en de gemeente Amsterdam bieden op 21 juni twee gratis yogalessen op het vernieuwde Mahlerplein. Amsterdam is hiermee de eerste Nederlandse gemeente die een yoga event organiseert voor de Internationale Yoga Dag. Het Mahlerplein is recentelijk getransformeerd naar een pocket park met bomen en gras en wat een prima plek is voor een yogales.  De ervaren Haarlemse yogadocent Micha van der Klis geeft 08.30 uur en om 17.00 uur een fijne business yogales die toegankelijk is voor iedereen. Business yoga zorgt voor gezonde, flexibele en ontspannen medewerkers, Dus doe 21 juni mee met de Internationale Yoga Dag op de Zuidas!

Hello Zuidas en Gemeente Amsterdam vinden het erg belangrijk dat de Zuidas een goede plek is om te verblijven, de mensen spelen hierbij een hele grote rol. Door sporten zoals yoga te beoefenen en te promoten op de Zuidas streven we naar een betere en leefbaardere Zuidas. Daarom is het belangrijk om de drempel te verlagen en gratis yoga lessen aan te bieden tijdens de Internationale Yoga dag.

De lessen zijn van 08.30 tot 09.30 uur en van 17.00 tot 18.00 uur. We verzamelen 15 minuten voor aanvang van de les voor Club Sportive aan de Mahlerlaan.. Vanuit hier neemt instructeur Micha jullie mee naar de yogales locatie. Micha geeft de les in het Nederlands of in het Engels. Aanmelden kan via de facebookpagina van Hello Zuidas,www.facebook.com/hellozuidas/events.

Di 21/6 8:30 en 17:00 gratis business yoga in Zuidas. (Mahlerplein)

Bron: Hello Zuidas

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s