Na het aankondigen van drie nieuwe vestigingen, maakt Tribes vandaag bekend welke hero-tribe zijn intrek zal nemen in de vestiging aan de Amsterdamse Zuidas. Deze nieuwe locatie krijgt en verrassende hero-tribe: terwijl andere Tribes vestigingen zich laten inspireren door inheemse stammen, zal een moderne stam haar intrek nemen op de Zuidas: de X-Tribe.

grote namen
De X-Tribe, een bestaande groep die Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman voor het eerst op de kaart heeft gezet, bestaat al zo’n 100 jaar. Innoveren, grenzen opzoeken en tegen de gevestigde orde in gaan, is kenmerkend voor de leden van deze stam, de Tribers. Grote namen zoals Albert Einstein, Amelia Earhart, Muhammed Ali, Amy Winehouse en Johan Cruyff zijn enkele leden van de X-Tribe. Internationaal, nationaal, bekend en onbekend: ieder die gek genoeg is om te denken dat hij/zij de wereld kan verbeteren, tegen de stroom in durft te gaan en durft op te vallen, maakt deel uit van deze nieuwe stam.

Schaepman over deze keuze: ‘De  Zuidas heeft een bijzonder publiek. Daar hoort een bijzondere stam bij, een moderne tribe die aansluit bij de kenmerken van de groep business nomads op de Zuidas. Zoals ik altijd zeg: ‘without the past, there’s no future, maar there’s no future without the X-Tribe ’. We leren veel van de gebruiken en rituelen van inheemse stammen. De X-Tribe brengt ons verder, ze duwen het menselijk ras vooruit met hun innovaties. Ze zijn de 35th Tribe, de business nomads, de digital nomads, kortweg nomads. Ze kunnen tijd en plaats onafhankelijk werken, maar doen dat het liefst op inspirerende ontmoetingsplekken. Niet alleen bij de zee, op het strand, zelfs in de woestijn, maar ook op goed ingerichte inspirerende ontmoetingsplekken zoals Tribes.’

in de voetsporen van de stam
De succesvolle campagne ‘Just another day at the office’ wordt uitgebreid met een speciale uiting voor de X-Tribe. Zoals gebruikelijk treed Schaepman in de voetsporen van de stam. Afgebeeld als Triber, opvallend in zijn roze bekende ruitenpak, gaat Schaepman tegen de stroom in.

credits
De buitenreclamecampagne was ook dit keer weer in handen van The Communication Company en fotografie van Peek Creative Studio’s.

Bron: fonkonline.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s