Kruising De Boelelaan/Van der Boechorststraat afgesloten tussen 1 juli-28 augustus 2016

In verband met werkzaamheden (riool, kabels, drinkwaterleiding) wordt van vrijdag 1 juli 2016 tot en met zondag 28 augustus 2016 de kruising de De Boelelaan met de Van der Boechorststraat afgesloten. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van VUmc en parkeergarage P2.

Wat merkt u daarvan?

Autoverkeer
Autoverkeer moet in deze periode rekening houden met een langere reistijd door de omleidingsroutes.

  • VUmc adviseert de bezoeker uit Amsterdam, Amstelveen en die vanaf ring A10 West komt om in eerste instantie gebruik te maken van garage P1 VUmc aan de Amstelveenseweg (zie plaatje hieronder). Let op de matrixborden boven de Amstelveenseweg of er parkeerplaatsen beschikbaar zijn in deze parkeergarage.

    Volg anders de omleidingsroute naar parkeergarage P2 VUmc aan de Gustav Mahlerlaan (zie plaatje hieronder). De omleidingsroute geeft een extra reistijd van minstens 10 minuten. U kunt deze omleidingsroute ook downloaden als PDF onderaan de pagina.

  • VUmc adviseert de bezoeker die vanaf ring A10 Oost , A1 en A2 komt om gebruik te maken van afslag S109 en de omleidingsroute naar garage P2 aan de Gustav Mahlerlaan (zie kaartje hieronder). U kunt deze omleidingsroute ook downloaden als PDF onderaan de pagina.

Plattegrond-VUmc-2015

In- en uitstappen
U kunt zich voor het ziekenhuis of de polikliniek wel gewoon laten afzetten of op laten halen. Deze in/uitstapplekken worden aangegeven met het K+R (Kiss + Ride) symbool. Let op: op deze plekken  kan uw begeleider niet parkeren of even wachten in de auto .

Fiets- en voetgangers
Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een pad langs de werkzaamheden. Voor hen blijft de route grotendeels open.

Openbaar Vervoer
In de periode maandag 1 tot en met dinsdag 9 augustus zal ook de trein een aantal dagen beperkt rijden. Dit staat los van deze werkzaamheden, maar heeft invloed op de alternatieven om van- en naar VUmc te komen. Er worden pendelbussen ingezet. Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl

  • Tram 16 blijft grotendeels rijden. Alleen in het weekend van zaterdag 2 tot en met zondag 3 juli en in de week van zaterdag 6 augustus tot en met maandag 15 augustus rijdt tram 16 niet. Er kan dan worden overgestapt op pendelbus 116 bij het Stadionplein (halte Olympiaweg). De pendelbus stopt voor VUmc.
  • Bus 62 rijdt vanaf de hoek Amstelveenseweg/Stadionweg via de Stadionweg en Parnassusweg naar de Strawinskylaan en eigen route v.v. U kunt bij halte stadionplein overstappen op lijn 16 (of pendelbus 116).
  • Bus 246 rijdt vanaf de kruising De Boelelaan/Buitenveldertselaan via de Buitenveldertselaan, Van Nijenrodeweg en Amstelveenseweg naar de oprit A10 en eigen route.
  • De bussen 241 en 242 rijden vanaf de Amstelveenseweg via de Van Nijenrodeweg naar de Buitenveldertselaan, Strawinskylaan en Station Zuid v.v.
  • De bussen 310 en 346 rijden om via Amstelveenseweg – Stadionweg – Parnassusweg – Strawinskylaan v.v.  Passagiers van halte VUmc kunnen vanaf halte VU op de Amstelveenseweg met de 170-172-174 mee naar de halte IJsbaanpad om daar over te stappen op de lijn 310 of 346.

omleiding-naar-p2-Kaart-De-Boelelaan-Vd-Boechorststraat-2b

Kijk voor de meest actuele informatie mbt deze omleidingen ophttp://maps.gvb.nl/nl/omleidingen enhttp://www.connexxion.nl/omleidingen/1204.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s