197 ruime twee- en driekamerappartementen en stoere lofts, met een complete keuken en badkamer, een buitenruimte en eventueel een parkeerplaats. Ze gaan zaterdag 9 juli in verhuur in nieuwbouwproject Summertime, op de Zuidas in Amsterdam. Op dezelfde dag is ook een compleet ingerichte loftwoning te bezichtigen.

De start verhuur gebeurt online, via de projectsite. De inschrijving duurt tot vrijdag 29 juli, waarna de toewijzing plaatsvindt. Het open huis, op dezelfde dag als waarop de verhuur start (9 juli), duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Behalve een compleet ingerichte loftwoning kun je ook diverse andere woningtypen bekijken. Het adres: Gustav Mahlerlaan 637.

Summertime: huurprijzen vanaf 935 euro

Summertime verrijst aan de Gustav Mahlerlaan en de Gershwinlaan. Het project bestaat uit twee gebouwen, met een bijzondere, getrapte architectuur, op 20 minuten fietsen van de Amsterdamse binnenstad. De appartementen en lofts zijn circa 60,5 tot 99 vierkante meter groot. De huurprijzen variëren van 935 tot 1.450 euro per maand, exclusief servicekosten.

Parkeren onder de gebouwen

Behalve een compleet afgewerkte keuken en badkamer krijgen alle appartementen een balkon of terras en een inpandige berging. Bij sommige appartementen hoort ook een fietsenberging. Onder de gebouwen bevindt zich een parkeerkelder met circa 150 parkeerplaatsen. Een groot deel hiervan is beschikbaar voor de huurders, de rest voor bezoekers.

Ook kinderdagverblijf

Behalve appartementen en lofts krijgt het project ook commerciële ruimtes. Daarin zal zich (onder meer) een kinderdagverblijf vestigen.

Summertime: zeer energiezuinig

Dankzij talrijke daktuinen krijgt Summertime een groen karakter. Toch zit ‘m dat niet alleen daarin. Het project wordt zeer energiezuinig, met tal van zonnepanelen, HR++ glas en stadsverwarming.

  • Start verhuur (online) en open huis: zaterdag 9 juli.
  • Tijd: 10.00-12.00 uur (open huis).
  • Loactie: Gustav Mahlerlaan 637, Amsterdam.

Bron: Amsterdamwoont.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s