Nieuw huuraanbod op de Zuidas in Amsterdam: 900Mahler, een statig wooncomplex met twee- en driekamerappartementen. Heel bijzonder: de personal assistant James, die je van alle gemakken voorziet. De verhuur is gestart. Wees er wel snel bij: inschrijven kan tot en met maandag 11 juli, 12.00 uur.

Met de bouw van 900Mahler is de Zuidas weer een icoon rijker. Het gebouw krijgt een uitstraling die op Manhatten niet zou misstaan. Maar ook van binnen is alles van bijzonder hoog niveau. Je beschikt in alle appartementen over een buitenruimte en over een compleet afgewerkte keuken en badkamer. En dan is er nog de ruimte: de appartementen zijn 70 tot 120 vierkante meter groot.

Wonen met een personal assistant

Het summum van het comfort in 900Mahler is de personal assistant James®. Zeven dagen per week regelt hij – als je dat wilt – dat pakketjes ontvangen, overhemden gestreken, je auto gewassen en je ramen gelapt worden. Ook zaken als huishoudelijke hulp, een stomerijservice, kluswerk en een oppasdienst worden voor je geregeld. Een compleet overzicht van de gemaksdiensten van James® staat op de projectsite.

Vanaf 1.140 euro per maand

De huurprijzen variëren van 1.140 tot 1.765 euro per maand. Dit is exclusief 115 euro servicekosten. Voor een eigen parkeerplaats onder het gebouw betaal je maandelijks 200 euro.

Inschrijfformulier op website

Het beschikbare aanbod staat op www.hurenin900mahler.nl. Daar vind je ook een inschrijfformulier. Je kunt dit formulier downloaden, invullen en met de gevraagde documenten voor maandag 11 juli (12.00 uur) inleveren bij Verwey Vastgoed. Daarna vinden voor de inschrijvers open huizen plaats. Controleer wel even of je aan alle voorwaarden voldoet. Alleen in dat geval ontvang je een uitnodiging voor de open huizen.

Nog in 2016 wonen in 900Mahler

De bouw van 900Mahler vordert. Eigenaar Syntrus Achmea verwacht dat het gebouw in het vierde kwartaal van dit jaar (2016) wordt opgeleverd. Nu huren betekent dus dat je nog dit jaar in 900Mhaler kunt wonen.

Bron: Amsterdam Woont

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s