BAM Woningbouw heeft het laatste gebouw van project Summertime met bijna 200 woningen aan de Zuidas in Amsterdam op 15 december opgeleverd, meldt verantwoordelijk ontwikkelaar AM. Hiermee telt de Zuidas nu 2.000 woningen.

Summertime bestaat in totaal uit 197 huurappartementen, 1.100 m2 aan commerciële ruimten en 150 parkeerplaatsen. Het eerste van de twee gebouwen is eerder dit jaar opgeleverd. Het project aan de Gustav Mahlerlaan is door gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM in samenwerking met institutioneel belegger Bouwinvest ontwikkeld. Bouwinvest heeft de woningen namens het Bouwinvest Residential Fund in belegging genomen. Alle woningen zijn verhuurd. BAM Woningbouw heeft het project gerealiseerd. Verhuurder en beheerder is Actys Wonen uit Amsterdam.

De vrije sector huurwoningen hebben een, twee of drie kamer(s) en variëren in oppervlakte van 60 tot 90 m2. De luxe keuken is compleet ingericht en voorzien van inbouwapparatuur. Ook de badkamer heeft een hoogwaardige afwerking. Alle appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. De huurprijs is vanaf 937 euro per maand. In het gebouw aan de Mahlerlaan zijn in de plint commerciële ruimten gerealiseerd. Huurders zijn onder meer het kinderdagverblijf Compananny en Rocycle Studios.

Summertime beantwoordt volgens AM aan de grote vraag naar middeldure huurwoningen in Amsterdam en is een goede aanvulling op het al bestaande woningaanbod in het hogere huursegment op de Zuidas. De oplevering van het complex markeert de tweeduizendste woning op de Zuidas.

Bron: Vastgoedmarkt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s