In dit stoere, moderne en exclusieve woongebouw aan de Gustav Mahlerlaan komen verdeeld over de twaalf bovenste verdiepingen 49 exclusieve koopappartementen. De appartementen hebben een fenomenaal uitzicht over de stad en wijde omgeving.

Het brede woningaanbod varieert van een tweekamerappartement van 65 m2 tot en met een penthouse op de 21 verdieping van maar liefst ca. 314 m2. De prijzen van de appartementen variëren van € 335.000,- tot € 2.725.000,- vrij op naam, op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

zuidas-6

Alle appartementen beschikken over zonnige balkons of (grote) terrassen. Onder het woongebouw bevindt zich een stallingsgarage waar u een stallingsplaats voor uw auto kunt kopen. Tevens beschikken alle appartementen over een privé berging, welke zich op niveau -1 bevindt.

zuidas-blok4

Van royale woon- en raamoppervlakte, vrije plafondhoogte van bijna 3 meter, vloerverwarming-/koeling, openslaande of schuifdeuren naar een zonnige buitenruimte. Dit alles vindt u terug in Xavier. Met een luxe designkeuken van Siematic en sanitair van Villeroy & Boch maakt u uw appartement echt helemaal compleet. Naar welk appartement uw voorkeur ook uitgaat, de indeling bepaalt u grotendeels zelf, bij ieder type heeft u zonder meerprijs keuze uit een Classic of Modern indeling.

Bron: xavier020.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s