Een stoere loft of een ruim driekamerappartement. Welke woning je ook huurt, in Summertime is luxe de standaard. Het complex verrijst op de bruisende Zuidas in Amsterdam en krijgt een bijzondere, getrapte architectuur. Op zaterdag 4 juni, tijdens de Dag van de Bouw, is de bouwplaats van 10.00 tot 12.00 uur open. Het adres: De Boelelaan, tegenover nr. 1043.

Summertime, dat uit twee gebouwen bestaat, verrijst aan de Gershwinlaan en de Mahlerlaan, op 20 minuten fietsen van de Amsterdamse binnenstad. In totaal krijgt het project 197 huurappartementen in de vrije sector. 87 procent daarvan krijgt een middeldure huur, de rest een hogere huur.

Summertime: zeer energiezuinig

De daktuinen geven Summertime een groen karakter. Toch zit ‘m dat niet alleen in de daktuinen. Het project wordt zeer energiezuinig, met tal van zonnepanelen en alternatieve vormen van energieopwekking. Vogelkastjes aan de muren zorgen ervoor dat je de natuur nog dichter bij huis haalt.

Screen Shot 2016-05-23 at 22.00.45

Start verhuur medio dit jaar

De bouw van Summertime is volop bezig. De gebouwen worden naar verwachting eind dit jaar opgeleverd. Medio dit jaar start de verhuur. Vastgoedbelegger Bouwinvest verwacht er veel van. Rivers, een ander project van Bouwinvest op de Zuidas met huurappartementen, was bijzonder snel verhuurd. Heb je belangstelling voor een huurwoning in Summertime? Meld je dan aan via de website van Bouwinvest.

Bron: amsterdamwoont.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s